Over ons

Een schrijnwerker in hart en nieren…

Robbie Rymenants is een zelfstandige ondernemer die gepassioneerd werkt voor particulieren, architecten, winkels, bedrijven en horecazaken. Met meer dan 10 jaar ervaring op de teller bouwde hij een stevige reputatie en een uitgebreide klantenportfolio uit. Met kennis van zaken doet hij alle schrijnwerkerij en interieurbouw voor nieuwbouw en renovaties in de ruime regio rond WesterloHulshoutRamselHoutvenneGeelMechelenAntwerpenLeuven en Hasselt. 

 

Een kernteam van 6 werknemers…

Zaakvoerder Robbie kan dagelijks rekenen op het getrainde oog van schrijnwerkershoutbewerkersinterieur experten, gyproc specialisten en administratieve talenten. Stuk voor stuk kunnen ze de beste in hun vak genoemd worden en vormen ze een hecht team. Om een uitstekende service te garanderen, overleggen ze steeds met alle betrokken partijen alvorens een plan op maat uit te werken.

 

Een up-to-date machinepark…

Robbie heeft geïnvesteerd in een hightech schrijnwerkerij en houtatelier met duurzame materialen en moderne machines, van kantenlijmer en cnc nesting machine tot paneelzaag en stofafzuiging. Robbie en zijn team hebben alle expertise in huis om te ontwerpen in het eigen meubelatelier in Westmeerbeek. Bovendien werken ze met de laatste nieuwe software, zoals het corpus kastenpakket, waardoor ze altijd kwaliteit garanderen en de productietijd aanzienlijk kunnen terugschroeven. 

 

Een werkdag met Robbie Rymenants… 

Betrokken  De zaakvoerder is het centrale aanspreekpunt voor elk project.
Persoonlijk  We geven professioneel advies en werken op maat van elke klant. 
Kwaliteit  Duurzaam materiaal met een vakkundige afwerking.
Expertise  Van kleine tot grote projecten voor renovaties en nieuwbouw.

 

Heeft u een nieuw project?

Over ons
close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x