Werkwijze

Wij houden van heldere afspraken en werkt met kwaliteitsgarantie. We vertellen u graag meer over onze werkwijze. 

 

STAP 1  EERST KENNISMAKEN

Na een telefoontje of mailtje plannen we een eerste kennismakingsgesprek op locatie of in ons meubelatelier in Westmeerbeek. We maken uitgebreid de tijd om te luisteren naar uw wensen en stemmen wederzijdse verwachtingen af. 

 

STAP 2  EIGEN ONTWERP

We vinden het fantastisch om uw vraag te exploreren en creatieve oplossingen te bedenken volledig in lijn met uw stijl. Laat u inspireren door onze staaltjes en magazines, want onze interieurspecialist werkt graag samen met u een 3D-ontwerp uit. Heeft u al een ontwerp? Geen probleem, wij werken graag samen met uw interieurarchitect.

 

STAP 3  TRANSPARANTE OFFERTE

Omdat u niet van onaangename verrassingen houdt, wordt een heldere prijsofferte opgemaakt. Groen licht? Dan komen wij langs voor een definitieve opmeting en omcirkelen we een datum in onze agenda voor de productie en montage.

 

STAP 4  PRODUCTIE & MONTAGE

We starten met de werkvoorbereiding en voeren elke opdracht uit in ons eigen meubelatelier in Westmeerbeek waar onze schrijnwerkers zorgvuldig uw ontwerp zagen en frezen met de puntjes op de i. Na de productie komt onze montageploeg langs om met oog voor detail uw meubels te plaatsen. 

 

STAP 5 | OPLEVERING & GARANTIE

Alles geïnstalleerd? Genieten maar! We hechten enorm veel belang aan kwaliteit en laten alles netjes achter. Uiteraard zijn we nog steeds bereikbaar wanneer er kleine herstellingen nodig zijn.

 

Heeft u een nieuw project?

Werkwijze
close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x