Bouwpakketten │ Professional & doe-het-zelver

Bouwpakket op maat 

Bent u een vakman, een interieurvormgever of een doe-het-zelver, maar heeft u geen eigen machinepark, onvoldoende tijd of niet de juiste expertise om de vraag van uw klant te realiseren? Geen enkel probleem, want wij zijn een betrouwbare rechterhand die voor u kant-en-klare bouwpakketten met meubels op maat maakt. We vertalen uw schets met de juiste afmetingen naar een ontwerp op maat. Verzagen, afplakken, rijboringen maken, frezen en zorgvuldig inpakken zodat u uw bestelling kan afhalen in onze schrijnwerkerij in Westmeerbeek.

>> Om de beste service te garanderen, blijven we investeren in onze technische kennis, maar ook in moderne werkapparatuur, zoals een cnc nesting machine met slimme software.

 

Waarvoor mag u ons bellen?

  • (Inbouw)kasten op maat (boekenkast, wandkast, kleerkast, keukenkast, tv-meubel, dressing, enz.)
  • Inbouwkast op maat met draaideuren of schuifdeuren
  • Salontafel, tafel, tafelblad op maat
  • Slaapkamermeubilair (bed, nachtkast, hoogslaper, bedlade, enz.) 
  • Badkamermeubelen (badkamerkast, staand of zwevend meubel, enz.)
  • Toonbank, onthaalbalie, bureau, werkbladen 

 

De plus-factor van ons ervaren team

Wij duiken in ons houtatelier en gaan aan de slag met de juiste visie, de juiste houtsoort en de juiste afwerking van A-merken zoals Resopal, Polyrey en Egger. Als mooie surplus vindt u in het bouwpakket een stuklijst met een duidelijke technische fiche waardoor u uw meubel eenvoudig zelf kan monteren. Heeft u toch nog vragen? Wij zijn altijd bereikbaar voor meer informatie. 

>> Robbie Rymenants bouwde een indrukwekkend klantenportfolio op in de ruime regio rond Westerlo, Hulshout, Ramsel, Houtvenne, Geel, Mechelen, Antwerpen, Leuven en Hasselt.

 

Een bouwpakket met meubels op maat bestellen?
Aarzel niet om ons hier te contacteren >>

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x