Bedrijven

Vakmanschap met een stevige dosis creativiteit 

Een comfortabele kantoorinrichting, een sfeervolle winkelinrichting of genieten van een lekker hapje en drankje in een mooi interieur? Driedubbel check! Wij zijn de interieurpartner die uw kantoor, winkel, café of restaurant (her)inricht met de nadruk op maatwerk. We schuiven mee aan tafel om oprecht geïnteresseerd te luisteren naar uw ideeën en vragen. We gaan meteen van start en werken uw ontwerp volledig naar wens uit. We duiken in ons een eigen houtatelier in Westmeerbeek waar onze vakmannen volgens hoge kwaliteitsnormen werken. Onze mobiele ploeg zorgt voor een piekfijne plaatsing en afwerking.  

>> We volgen niet alleen deadlines op, maar respecteren en bewaken ook nauwkeurig uw budget. Met een minimum aan overlast, zorgen we voor een maximaal resultaat.  

 

Waarvoor mag u ons bellen?

  • Meubilair op maat (ingemaakte kasten, bureau, keuken, onthaalbalie, toog, enz.)
  • Gyprocwerken (casco maken, plafond, scheidingswand, voorzetwand, enz.)
  • Binnendeuren met brandwerendeakoestischeisolerende functie
  • Deelrenovatie of totaalrenovatie van keuken
  • Bouwpakket meubels op maat
  • Parket, laminaat leggen
  • Trappen (draaitrapzwevende trapwenteltrapkwartdraaitrapsteektrap, enz.)

 

De plus-factor van ons ervaren team 

We komen vrijblijvend langs, denken met u mee, geven professioneel advies en maken een heldere prijsofferte. Als meewerkend zaakvoerder coördineert Robbie Rymenants de praktische uitvoering van uw project. Ontwerpen, opmeten, produceren, uitbreken, plaatsen, afwerken…het volledige traject wordt van a tot z opgevolgd. Vakmannen werken volgens een strikte planning zodat we de overlast tot een minimum beperken. 

>> Robbie Rymenants bouwde een indrukwekkend klantenportfolio op in de ruime regio rond Westerlo, Hulshout, Ramsel, Houtvenne, Geel, Mechelen, Antwerpen, Leuven en Hasselt.

 

Heeft u een nieuw project? 

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x