Architecten

Uw ontwerp, ons vakmanschap!

We werken samen met architecten en interieurarchitecten aan nieuwbouw- en renovatieprojecten. Onze vakspecialisten werken met een centrale focus op uw lastenboek, maar vinden het fantastisch om mee na te denken over creatieve oplossingen. Als ervaren schrijnwerkers combineren we traditioneel vakmanschap met een doorgedreven kennis van ons indrukwekkend machinepark. Het resultaat? Mooie en duurzame constructies volledig in lijn met uw ontwerp.  

>> We zetten onze expertise in voor kleine en grote opdrachten, van appartementen tot villa’s en van één meubel op maat tot een volledige interieurinrichting. 

 

Waarvoor mag u ons bellen?

  • Meubilair op maat (ingemaakte kasten, keukens, dressings, tafel, bed, nachtkast, enz.)
  • Gyprocwerken (plafond, scheidingswand, voorzetwand, enz.)
  • Binnendeuren met brandwerendeakoestischeisolerende functie
  • Deelrenovatie of totaalrenovatie van keukenbadkamer
  • Bouwpakket meubels op maat
  • Parket, laminaat leggen
  • Trappen (draaitrapzwevende trapwenteltrapkwartdraaitrapsteektrap, enz.)

 

De plus-factor van ons ervaren team

Als architect of interieurarchitect heeft u een perfect idee van het eindresultaat en wij nemen de tijd om te overleggen en de geschikte materialen te selecteren. Met een rugzak vol ervaring voeren we de werken feilloos uit. Wij zijn verantwoordelijk voor de volledige coördinatie en werken volgens een strak tijdschema zodat alle werken mekaar snel opvolgen. Onze succesingrediënten? Een neus voor kwaliteit en een gedetailleerde afwerking met de puntjes op de i. Wanneer u kiest voor Robbie Rymenants, kiest u voor een staaltje echt vakmanschap. 

>> Robbie Rymenants bouwde een indrukwekkend klantenportfolio op in de ruime regio rond Westerlo, Hulshout, Ramsel, Houtvenne, Geel, Mechelen, Antwerpen, Leuven en Hasselt.

 

Heeft u een nieuw project?

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x